Meer resultaten voor eames stoel origineel

Het spel is over voor replica-design shops De Ondernemer.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
stropdassen
Charles Ray Eames Collectie FLINDERS verzendt gratis.
Vitra Eames DSX stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Vitra Eames DAR stoel met zitkussen. Vitra Eames Lounge chair met Ottoman fauteuil nieuwe afmetingen Chocolate. Vitra Eames Wire Chair DKR stoel oude zithoogte. Vitra Eames DSR gestoffeerde stoel. Vitra ESU boekenkast.
kappers
Eames Plastic Chair Campagne 2017 VitraOriginal MisterDesign.
Dit maakt het ook mogelijk de Eames Plastic Chair in verschillende type ruimtes te gebruiken, zoals eetkamers, kantoren, outdoor omgevingen en woonkamers. In 2016 introduceerde Vitra de nieuwe zithoogte van de Eames Plastic Chairs, welke 20mm hoger is dan het origineel.
taarten
Eames stoel Interieur inrichting.
Je komt er niet mee weg voor een paar tientjes. Afhankelijk van het model, kan het zelfs oplopen tot duizenden Euros. Eames replica stoel. Dit is ook de reden dat er steeds meer replicas worden geproduceerd. Een Chalres Eames replica stoel is een nauwkeurig nagemaakte kopie van het origineel.
technische vertaling
Vitra Stoel Eames DSR Poedercoat nieuwe hoogte LOODS 5 Design Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Stoel Eames DSR Poedercoat nieuwe hoogte. Wie kent de DSR stoel van Vitra niet? Het is de designklassieker uit de jaren 50, ontworpen door Ray en Charles Eames. Het design duo ontwierp de perfect gevormde kuip en het tijdloze onderstel in de serie Plastic Chairs.
egg chair
Original vintage Eames Furniture Joink Amsterdam Joink.nl.
Eames Furniture Source Book 49.40. Eames Quotes Posters 29. Eames DSW Set 11 1695., Eames DSW Set 10 1695., Eames RAR Navy Blue 820. Eames Splint 1 970. Eames Hang it all 275. Eames LTR Table wood 340. Eames Stools 1280.,
Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel NRC.
Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel. Everybody loves Eames. De wereldberoemde stoelen zijn zo vaak nagemaakt, dat ze een cliché in de woonkamer zijn geworden. We stellen vier alternatieve stoelen voor, die absoluut niet onderdoen voor die van Eames.
Vitra Het origineel.
Het is een grote misvatting dat het begrip origineel met betrekking tot design voorbehouden is aan een ontwerp uit de beginperiode van zijn productie. Dan zou een Corbusier-fauteuil uit 1928 of een plywood-stoel van Charles und Ray Eames uit de productiefase in 1946 ook het predicaat origineel hebben, terwijl de huidige modellen van Le Corbusier of de Eames als kopie bestempeld zouden worden.
Vitra schommelstoel Eames RAR LOODS 5 Design Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Schommelstoel Eames RAR. Schommelstoel RAR hoort bij de serie Plastic Chairs, ontworpen in de jaren 40 door het Amerikaanse ontwerpduo Eames. Het verhaal gaat dat werknemers van de fabriek vroeger een schommelstoel cadeau kregen bij de geboorte van een baby. De stoel werd zo populair, dat deze in de productielijn is opgenomen.
Eames DSW is een van de beroemde Eames stoelen. Alles over de DSW.
De stoel bestaat uit een zitschaal zonder armleuningen, welke rust op vier poten gemaakt van hout. De houten poten van de Eames DSW bieden een mooi natuurlijk accent ten opzichte van de zitschaal en geven de stoel al meteen een warmere uitstraling dan bijvoorbeeld de Eames DSR of de Eames DSX, welke over dezelfde zitschaal beschikken maar van stalen of verchroomde poten voorzien zijn.

Contacteer ons