Meer resultaten voor eames fiberglass stoel

Vitra Plastic stoelen Design stoel kopen FLINDERS.
De originele fiberglass stoelen zijn de allereerste industrieel geproduceerde stoelen van kunststof. Het Museum of Modern Art organiseerden in de jaren 50 de designwedstrijd: low-cost furniture design. Eames deed samen met Zenith Plastics mee en zo werd deze legendarische stoel ontwikkeld.
stropdas
Vind eames glasvezel op Marktplaats.nl.
Glasvezel stoelen Charles Eames, DSR, DAR, DSW, DAW. Charles Eames, Glasvezel kuipjes, Super mooi, USA Import. Charles Eames, Fiberglass Chairs, Glasvezel stoelen, DSR enz. Bekijk alle 6 advertenties Wat is dit? Originele glasvezel stoel van Eames/Miller. Te koop aangeboden: originele glasvezel-leunstoel van charles eames voor vitra / herman miller.
kappers
Eames.nl webshop Charles Ray Eames collectie.
Van de DCM Lounge en Dining Chairs werden er in 1951 tot 2000 per maand verkocht! 3.2 Fiberglass Chair. Na het succes van de multiplex meubelen wilde Charles zich gaan richten op andere materialen en vervaardigingsmethoden. Wederom werd in het kader van een prijsvraag van het MoMA gewerkt aan nieuwe technieken. Voor de International Competition for Low-Cost Furniture Design werden door de Eames Office onder andere een chaise longue en een uit gestempeld metaal bestaande stoel ontworpen.
taart bestellen
Vitra Eames DSR Stoel Chroom MisterDesign.
De Eames DSR Stoel is een ontwerp van het Amerikaanse ontwerpersduo Charles Ray Eames en behoort tot de uitzinnige collectie Eames Plastic Chairs van het merk Vitra. De Eames Plastic Chairs zijn een innoverend ontwerp op de beroemde en fenomenale Fiberglass Chairs.
technisch vertaalbureau
Vind eames fiberglass op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw. Eames Fiberglass chair black Green/Blue upholstery. Charles ray eames fiberglass chair black green/blue upholstery charles ray eames fiberglass stoel ontwerper: charles and ray eames type: fiberglass chair black with green upholstery merk/fabrikant: herman miller basismateriaal: fiberglass stoffering: origineel, groene stof, goede.
egg chair
Vitra Eames Plastic Chair.
De Eames Plastic Chairs waren ook de eerste vertegenwoordigers van een nieuw meubeltype dat sindsdien zeer algemeen is geworden: de multifunctionele stoel waarvan de zitschaal afhankelijk van het gebruiksdoel met verschillende onderstellen kan worden gecombineerd. Al in 1950 ontwierpen Charles en Ray Eames een reeks onderstellen voor verschillende zitposities.
Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel NRC.
Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel. Everybody loves Eames. De wereldberoemde stoelen zijn zo vaak nagemaakt, dat ze een cliché in de woonkamer zijn geworden. We stellen vier alternatieve stoelen voor, die absoluut niet onderdoen voor die van Eames.
Vitra DSW Dé Vitra specialist Rotterdam.
De ongebruikelijke mix van hout met diagonale kruisversterkingen van rondstaal die met elkaar een solide, statische constructie opleveren, geven deze stoel een heel eigen karakter. De Eames Plastic Side Chair is de re-editie van de legendarische Fiberglass stoel. De stoel is gebaseerd op een ontwerp uit 1950 en was de eerste industrieel geproduceerde stoel van kunststof.
Eames stoel Interieur inrichting.
Er is nog een ander belangrijk verschil tussen een Vitra Charles Eames en een Herman Miller Charles Eames stoel. De Charles Eames stoel van Herman Miller is namelijk gemaakt van Fiberglass, ook wel glasvezel genoemd, terwijl de Vitra Charles Eames stoel van plastic is.
Eames Fiberglass Armchair Wikipedia.
Sold by Herman Miller United States. The Eames Molded Plastic Fiberglass Armchair is a fiberglass chair, designed by Charles and Ray Eames, that appeared on the market in 1950. 1 The chair was intentionally designed for the International Competition for Low-Cost Furniture Design.

Contacteer ons