Meer resultaten voor vitra eames stoel

Vitra eames stoel vak a1 Design Kantoormeubilair Domeinen te Amersfoort BVA Auctions online veilingen.
Design Kantoormeubilair Domeinen te Amersfoort. Kantoorinrichting / Stoelen. Vitra eames stoel vak a1. Vitra eames stoel vak a1. /followlot/addfavorite/10223322/true /followlot/removefavorite/10223322/true /lot/10223322/notification/add /lot/10223322/notification/remove 3 fotos. 1 van 3 Zoom Inzoomen Uitzoomen Sluiten. 1x Vitra eames dar stoel met verchroomd onderstel en stoffen bekleding grijs.
eames stoel
Vitra Stoel Eames DAW donker nieuwe hoogte LOODS 5 Design Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Juist de combinatie van hout, staal en kunststof maakt deze Eames stoel tot een geliefde designklassieker die in elke interieurstijl past. Fabrikant Vitra maakt de stoel naar het originele ontwerp van Ray en Charles Eames uit 1950, maar dan met de techniek en materialen van nu, waardoor de kuip van hoogwaardige kunststof nog comfortabeler zit.
stropdas
Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen Roomed. Page 1 Copy.
Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen. Winkel Lotte Wullems ma 16 oktober 2017. Persoonlijk kijk ik niet uit naar de komende, koude maanden maar Vitra maakt het einde van het jaar een stuk minder guur: er komt namelijk een pop-up store in Amsterdam en een in Zürich.
taarten
Vitra Eames Plastic DAW Stoel Oude afmeting Op voorraad InteriorWorks.
48500, incl btw 32000, incl btw 26446, excl btw. Vitra Eames Plastic DAW stoel oude hoogte. De Vitra Eames Platic DAW Stoel is in 1950 ontworpen door Charles Ray Eames. De Vitra DAW Dining Height Armchair Wood Base is een pittige kuipstoel en één van de populaire meubels uit de Eames collectie.
vertalingen
Vind vitra in Stoelen op Marktplaats.nl.
Kies voor refurbished stoel en bespaar geld, maar krijg wel uitstekende kwaliteit. Refurbished betekent namelijk dat een stoel hergebruikt wordt en. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Vijf Vitra Eames DAR, limegroen. Aangeboden 5 originele vitra eames dar stoelen.
wasmachine
Vitra Eames stoelen Design stoel kopen FLINDERS.
Vitra Eames DSR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames DSR stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Vitra Eames DAR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames LCW loungestoel. Vitra Eames DAW stoel met geelachtig esdoorn onderstel. Vitra Eames DAR stoel met zwart gepoedercoat onderstel.
Vitra Stoelen.
VITRA Plastic Side Chair DSX Volledig Bekleed configureerbaar. Informeer naar onze voorraad aanbiedingen. VITRA Plastic Armchair DAX Volledig Bekleed configureerbaar. Informeer naar onze voorraad aanbiedingen. VITRA Plastic Side Chair DSW Volledig Bekleed configureerbaar. Wij vragen Informeer naar onze voorraad aanbiedingen.
IE-Forum.nl Noch in Nederland, noch in België aanspraak op auteursrechtelijke bescherming voor Eames-stoel.
Voor wat betreft de aan te leggen abstracte toets wijst Vitra op het arrest van het Hof Den Haag van 20 maart 200 in een door haar aangespannen kort geding over een andere door Charles en Ray Eames in de VS halverwege de vorige eeuw ontworpen stoel, de Lounge Chair9.
Vitra Eames Plastic Chair.
De Eames Plastic Chairs waren ook de eerste vertegenwoordigers van een nieuw meubeltype dat sindsdien zeer algemeen is geworden: de multifunctionele stoel waarvan de zitschaal afhankelijk van het gebruiksdoel met verschillende onderstellen kan worden gecombineerd. Al in 1950 ontwierpen Charles en Ray Eames een reeks onderstellen voor verschillende zitposities. Een heel bijzonder model is het zogenaamde Eiffeltorenonderstel, een sterke constructie van staaldraad die op onnavolgbare wijze licht en sierlijk is vormgegeven. Tegenwoordig produceert Vitra de comfortabele zitschalen van de Plastic Side Chair en Plastic Armchairs van polypropyleen, in een groot aantal kleuren en met een ruime variatie aan bekledingen en onderstellen.
Echte Eames stoel herkennen Designstoelen.org.
Als je een echte Eames stoel wil kopen, dan moet je onthouden dat er maar twee merken in de wereld zijn die een licentie hebben om echte Eames stoelen te maken. Dat zijn Vitra voor Europa en Herman Miller in de VS.

Contacteer ons