Resultaten voor vintage eames stoel

Vitra Eames Lounge chair met Ottoman loungestoel klassieke afmetingen FLINDERS verzendt gratis.
De Eames lounge chair ottoman zijn een van de beroemdste ontwerpen van het echtpaar Charles en Ray Eames. Oorspronkelijk waren de stoel en ottoman cadeaus voor een vriend van het echtpaar, Billy Wilder, de regisseur van Some Like it Hot en Sunset Blvd.
Stoel
Vintage stoelen Decennia Design.
Onze vintage stoelen zijn uitstekend te combineren en geven karakter aan bijvoorbeeld een strak, modern, interieur. Zo hebben we ook de retro cocktail stoel; een fauteuiltje, weer helemaal terug van weggeweest. De retro cocktail stoel is een stijlvolle eyecatcher en heel geschikt voor een beperkte ruimte.
Stoel
Modern Vintage: een walhalla voor Eames-fans Roomed. Page 1 Copy.
Met Standard Studio wil ik weer aan de basis staan van projecten en uiteindelijk een totaalservice kunnen bieden van ontwerp tot bouw en uiteindelijk inrichting. Natuurlijk zou het dan mooi zijn als ik gelijk een mooie vintage Eames stoel erin kwijt kan.
Stoel
Vind eames vintage op Marktplaats.nl.
Zoek je een betaalbare design klassieker en hou je meer van vintage mat dan chrome dan is dit je stoel. 2 x Vintage Charles Eames DCM stoel Chairs design klassieker. 2 x vintage charles eames dcm stoel chairs paar charles eames dcm chairs herman miller, zeeland, michigan, design 1947 opnieuw gestoffeerd, in grijs en antreciet wollen bekleding.
juridische vertalingen
CLASSICDESIGN Interior.
Specialist in Vintage Design meubels en verlichting in de regio Den Haag, en gevestigd in het hippe en trendy Zeehelden Kwartier. Wij leveren een breed assortiment vintage design meubels, zoals ontwerpen van beroemde internationale ontwerpers als.: Charles Eames, Verner Panton, Arne Jacobsen, Joe Colombo, Rietveld, Gijs Bakker en nog veel meer!
wasdroger
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten en acties. Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Bekijk alle merken. Charles Ray Eames. Willem Hendrik Gispen. Bekijk alle ontwerpers. Copyright 2018 De Machinekamer Vintage, retro en nieuw design meubels.
vintage meubels
Vind eames vintage in Stoelen op Marktplaats.nl.
2 x vintage charles eames dcm stoel chairs paar charles eames dcm chairs herman miller, zeeland, michigan, design 1947 opnieuw gestoffeerd, in grijs en antreciet wollen bekleding. Op een chroom onderstel gemerkt aan de onderzijde. Vintage stoelen mid century in goede vintage staat beetje weer achterzijde.
Vintage Design Stoelen en Krukken Ztijl. Vintage Design Stoelen en Krukken Ztijl.
Hanglampen en Kroonluchters. Vintage Design Stoelen en krukken. Sorteer op Standaard Volgorde. Producten aflopend sorteren. Toon 15 Producten per pagina. 15 Producten per pagina. 30 Producten per pagina. 45 Producten per pagina. Deense Fauteuil van Grete Jalk voor France Son, 1960s. Oranje Eames stoel voor Herman Miller, 1950s.
Vier alternatieven voor de cliché geworden Eames-stoel NRC.
De wereldberoemde stoelen zijn zo vaak nagemaakt, dat ze een cliché in de woonkamer zijn geworden. We stellen vier alternatieve stoelen voor, die absoluut niet onderdoen voor die van Eames. 30 september 2016. Iedereen kent het: het universele stoeltje. De Revolt van Friso Kramer links is een uitstekend alternatief voor de Plastic Chair. Foto Merlijn Doomernik. Je kunt geen woonblad openslaan of er staat een Eames-stoel in. De beroemde lounge chair met bijpassend voetenbankje, als anker van goede smaak in de hoek van een mondain appartement. Een vintage kuipstoeltje van rood glasvezel als blikvanger aan een keukentafel.
Wat is top en wat is flop? Fontanel Feature Fontanel.
Ga naar een officieel verkooppunt heel makkelijk te vinden op internet en klaar is kees. Ook bij vintage winkels kun je over het algemeen vertrouwen op de echtheid van de aangeboden stoel. Maar wat te doen als je in die kringloopwinkel of dat obscure tweedehandszaakje een stoel ziet waarvan je denkt dat het een echte designer is. Waar moet je op letten om zeker te zijn dat je een goeie deal maakt? Hoe ouder hoe waardevoller. Voor een verzamelaar geldt vaak hoe ouder de stoel hoe waardevoller deze is. Oud betekent vaak dat de stoel gebruikssporen heeft. Geen probleem voor een verzamelaar. Grote beschadigingen echter wel. In het geval van Eames stoelen geldt het hoe ouder hoe waardevoller in principe al helemaal.

Contacteer ons