WELKOM BIJ DE WEBSHOP

Op zoek naar een vintage design meubel om je huis te verfraaien? Dan ben je hier aan het goede adres! S-O-L-D is gespecialiseerd in vintage design klassiekers en bied hiervan een breed scala aan.

De nadruk ligt op design klassiekers van o.a. Charles en Ray Eames, Arne Jacobsen, Pierre Paulin, Harry Bertoia, Cees Braakman, Osvaldo Borsani, Geoffrey Harcourt, Eero Aarnio, Verner Panton, Poul Henningsen, Martin Visser, Hans Wegner, George Nelson, Friso Kramer, Eero Saarinen, Jo Hammerborg enz. Wij verkopen alleen originele items!

Kijk rustig rond op de website en mocht je iets tegenkomen wat je aanspreekt aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Veel plezier! 
 

 Eames DSX Shells Multicolor
 Eames DSX Shells Multicolor


NAAR IETS SPECIFIEKS OP ZOEK?

Ben je op zoek naar een specifiek design meubel? S-O-L-D heeft een uitgebreid netwerk en kan je hierbij helpen. Neem hiervoor via de mail of telefonisch contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden. 

IETS INRUILEN OF AANBIEDEN?

Heb je zelf een mooi origineel design meubel, maar ben je toe aan iets nieuws? Wij bieden de mogelijkheid om je meubel in te ruilen op iets uit onze collectie. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar  vintage design om ons assortiment uit  te breiden. Wil je ons iets aanbieden of wil je iets inruilen neem dan contact met ons op voor voorwaarden en meer informatie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe updates, speciale acties, aanbiedingen of activiteiten van S-O-L-D? Klik op de menubalk onder aan de pagina en volg ons op Twitter en/of like ons op FaceBook!

MAANDELIJKS NIEUWE UPDATES

Maandelijks komen er weer diverse vintage design items van met name Eames binnen. Volg S-O-L-D op Twitter (@SOLD_design) en/of like op Facebook (S-O-L-D design) om direct op de hoogte te blijven van updates, acties en nieuws.