Meer resultaten voor eames vitra stoel

onderdelen eames vitra stoel.
Dit is het geautoriseerde adres voor Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen. De onderdelen voor dit model.: DSR/DAR/DKR.eiffelbase per set van 4 stuks. 1240, ex b.t.w. Boutjes speciaal voor inserts in Eames kuipjes, per setje van 4 stuks. 992, ex b.t.w. DSX/DAX/DSS/DCM/LCM.4 poots stoel, per set van 4 stuks.
stropdassen
Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen Roomed. Page 1 Copy.
Vitra opent een pop-up store in Amsterdam waar jij je eigen Eames stoel kunt ontwerpen. Winkel Lotte Wullems ma 16 oktober 2017. Persoonlijk kijk ik niet uit naar de komende, koude maanden maar Vitra maakt het einde van het jaar een stuk minder guur: er komt namelijk een pop-up store in Amsterdam en een in Zürich.
kappers
Eames DAR stoel van Charles en Ray Eames voor Vitra.
Wat deze stoel bijzonder maakt is de universele kuip, ontworpen door Charles en Ray Eames, die dankzij de zachte vormgeving en vriendelijke uitstraling een echte aanvulling is in iedere ruimte. Deze stoel is comfortabel en gebruiksvriendelijk, zonder het gevoel voor het design te verliezen. DAR wordt geproduceerd door Vitra en is recent uitgebracht met nieuwe kleuren, ontworpen door Hella Jongerius, die de stoel een tijdloos maar kleurrijk karakter geven.
taarten
Vind eames in Stoelen op Marktplaats.nl.
Herman Miller / Vitra Eames DSX stoel. Originele herman miller / vitra dsx stoel, ontworpen door charles ray eames. Het gaat om de oranje/rood gekleurde schaal met h-base onderstel. Ondanks de leeftijd verkeert de stoel in een mooie gebruikte staat.
technische vertaling
Vitra Eames stoelen Design stoel kopen FLINDERS.
Vitra Eames DSR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames DSR stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Vitra Eames DAR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames LCW loungestoel. Vitra Eames DAW stoel met geelachtig esdoorn onderstel. Vitra Eames DAR stoel met zwart gepoedercoat onderstel.
egg chair
DSW-stoel Eames niet auteursrechtelijk beschermd in Nederland architectenweb.nl.
De eetkamerstoel DSW die het echtpaar Ray en Charles Eames in 1948 ontwierp wordt in Nederland en België niet auteursrechtelijk beschermd. Winkelketen Kwantum die in 2014 een stoel op de markt bracht die erg veel lijkt op de Eames DSW maakt daarmee geen inbreuk op de rechten van het Zwitserse Vitra, producent van de stoel.
Echte Eames stoel herkennen Designstoelen.org.
Als je een echte Eames stoel wil kopen, dan moet je onthouden dat er maar twee merken in de wereld zijn die een licentie hebben om echte Eames stoelen te maken. Dat zijn Vitra voor Europa en Herman Miller in de VS.
Vitra Eames Plastic Chair.
De Eames Plastic Chairs waren ook de eerste vertegenwoordigers van een nieuw meubeltype dat sindsdien zeer algemeen is geworden: de multifunctionele stoel waarvan de zitschaal afhankelijk van het gebruiksdoel met verschillende onderstellen kan worden gecombineerd. Al in 1950 ontwierpen Charles en Ray Eames een reeks onderstellen voor verschillende zitposities. Een heel bijzonder model is het zogenaamde Eiffeltorenonderstel, een sterke constructie van staaldraad die op onnavolgbare wijze licht en sierlijk is vormgegeven. Tegenwoordig produceert Vitra de comfortabele zitschalen van de Plastic Side Chair en Plastic Armchairs van polypropyleen, in een groot aantal kleuren en met een ruime variatie aan bekledingen en onderstellen.
Vitra Eames Plastic Side Chair DSW Design Oostende by Jansseune.
Description Additional information Reviews 0 Ask a question. Vitra Eames Plastic Side Chair DSW. De Eames Plastic Chairs zijn vernieuwde versies van de legendarische Fiberglass Chairs. Het origineel was de allereerste industrieel geproduceerde stoel van kunststof, die in samenwerking Zenith Plastics werd ontwikkeld ter gelegenheid van de door het Museum of Modern Art georganiseerde designwedstrijd Low Cost Furniture Design.
Vitra stoelen kopen? Mooi bij fonQ.nl!
Vitra Hal Wood Stoel. Voor 2300: besteld, morgen in huis. Vitra Eames DSR Stoel Nieuwe Hoogte. Voor 2300: besteld, morgen in huis. Vitra Eames DAR Stoel Nieuwe hoogte. Vitra Eames DSR Stoel Nieuwe Hoogte. Voor 2300: besteld, morgen in huis.

Contacteer ons