Op zoek naar Vintage designklassiekers?

Vintage designklassiekers Van Eames tot Gispen Westwing.
We bestaan 2 jaar en daarom hebben we samen met Modern Vintage 12 designclassics geselecteerd die zó bijzonder zijn dat je ze ook kan bekijken in bijvoorbeeld het Stedelijk Museum in Amsterdam en het Museum of Modern Art in New York.
marketing
De winkel Vintage klassiekers Pellegrinidesign van PellegriniDesign. 2dehands.be, de meeste zoekertjes van Vlaanderen 2dehands.be.
Toon Zoekertjes 33. Vintage klassiekers Pellegrinidesign. Huis Meubelen Winkel van PellegriniDesign. Aan en verkoop Vintage Designklassiekers van de bekendste merken/ontwerpers. Wij" kopen aan" dringend gezocht: items van Eames, Le Corbusier, Arne Jacobsen, Mies Vande Rohe, Kjaerholm. alleen 100% originele stukken.
ukauto.fr
De Machinekamer Vintage, Retro Nieuw design meubels De Machinekamer.
Al 10 jaar is De Machinekamer het adres voor o.a. Vintage, Scandinavisch, Nederlands en industrieel design meubelen. Hier staat het vol met bijzondere objecten en designklassiekers. Als de buisframe specialist hebben we een grote collectie vintage en retro design buisframe stoelen.
Keyboost France
Vintage Design Designklassiekers Designers Merken.
Niet Nieuw Design verkoopt Vintage Design in de breedste zin van het woord. In de praktijk zijn het Designklassiekers uit de periode 1920 tot en met nu. Verder betreft het meubelen en verlichting van bekende ontwerpers, merken uit het hogere segment of leuke gadgets.
http://www.filmfirma.be/
Designklassiekers! Residence.
Ten slotte heeft Suidman nog een boodschap voor vintage designliefhebbers: Veel design wordt vanuit Nederland in het buitenland verkocht. Wanneer je geïnteresseerd bent in vintage meubels, dan zul je bereid moeten zijn om een goede dus niet per se te hoge prijs te betalen.
Haal echte designklassiekers in huis.
Of mix verschillende modellen en kleuren van Thonet voor een heel hedendaags en stijlvol geheel. Een set van deze vintage stoelen past in vele verschillende interieurs. Is de koffiehuisstoel van Thonet één van de designklassiekers die perfect aan jouw tafel zou passen?
2dehands vintage design retro meubelstweedehands, design meubelen50s60s70s, funkyvintage.
Zoek je iets speciaals? Ga naar Gratis Zoek" Service! Om een idee te krijgen van ons vroeger aanbod ga naar Archief verkochte items Have fun! Vintage" dressoirs" Vintage" sideboards" Vintage" Sofa" Vintage" kast" Vintage" bank, Vintage" tafel" Vintage" Zetel, Vintage" stoel, Vintage" lowboard."
Hello Design Classics moderne designklassiekers vintage design.
Op onze website vindt u informatie over de winkel, produkten, designers, merken en fabrikanten. Wij leveren nieuwe, als ook in goede staat verkerende showmodellen en vintage design. Wij zijn m.n. gespecialiseerd in moderne designklassiekers op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires.
Bestwelhip vintage design meubels Limburg jaren 50 60 70.
Een uitgebreid assortiment van vintage design meubels, verlichting en accessoires uit de jaren 50 60 en 70. Van tijdloze design klassiekers en vintage meubels met het accent op Scandinavisch, Nederlands design en objecten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.

Contacteer ons