Resultaten voor Vitra Stoel Eames

Vitra Stoel Eames DAW donker nieuwe hoogte LOODS 5 Design Jouw stijl in huis meubels woonaccessoires.
Juist de combinatie van hout, staal en kunststof maakt deze Eames stoel tot een geliefde designklassieker die in elke interieurstijl past. Fabrikant Vitra maakt de stoel naar het originele ontwerp van Ray en Charles Eames uit 1950, maar dan met de techniek en materialen van nu, waardoor de kuip van hoogwaardige kunststof nog comfortabeler zit.
stropdas
Vitra Stoel Eames Plastic Armchair RAR.
Deze opvallende klassieker is naar wens aan te passen aan jouw interieur. Schrijf je eigen review. Je plaatst een review over: Vitra Stoel Eames Plastic Armchair RAR. Titel van de review. Meer informatie over Vitra Stoel Eames Plastic Armchair RAR.
kappers
Vitra Eames Plastic Side Chair DSW Design Oostende by Jansseune.
Description Additional information Reviews 0 Ask a question. Vitra Eames Plastic Side Chair DSW. De Eames Plastic Chairs zijn vernieuwde versies van de legendarische Fiberglass Chairs. Het origineel was de allereerste industrieel geproduceerde stoel van kunststof, die in samenwerking Zenith Plastics werd ontwikkeld ter gelegenheid van de door het Museum of Modern Art georganiseerde designwedstrijd Low Cost Furniture Design.
taarten
Vitra stoelen Berden.nl.
MDF Italia Flow Chair. Bert Plantagie tafels. M Line Slow Motion 4 matras. Vitra Eames EA 124. Arco Grid Work. Vitra Soft Pad EA 222. Vitra Grand Executive. Bert Plantagie stoel. MDF Italia Tense. MDF Flow Chair. Artifort Orange Slice.
Technische vertalingen
Vitra Eames stoelen Design stoel kopen FLINDERS.
Vitra Eames DSR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames DSR stoel met zwart gepoedercoat onderstel. Vitra Eames DAR stoel met verchroomd onderstel. Vitra Eames LCW loungestoel. Vitra Eames DAW stoel met geelachtig esdoorn onderstel. Vitra Eames DAR stoel met zwart gepoedercoat onderstel.
kookplaat
Eames DAW stoel van Charles en Ray Eames voor Vitra.
Door een kussen toe te voegen of de kuip volledig te stofferen met de stof Hopsak krijgt de DAW een extra luxe uitstraling. Comfort en tijdloos design, dat zijn de kenmerken van deze Vitra stoel. Onderdeel van de stoelenserie Eames Plastic chairs.
Vitra Eames plastic chair DAR Verchroomd onderstel LOFT76.
De Eames Plastic Armchair van Vitra, ontworpen in het jaar 1950 door CharlesRay Eames is een echte design klassieker. De Eames plastic Chairs zijn vernieuwde versies van de legendarische Fiberglass Chairs. Het origineel was de allereerste industrieel geproduceerde stoel van kunststof, die in samenwerking Zenith plastics werd ontwikkeld ter gelegenheid van de door het museum of Mordern Art georganiseerde designwedstrijd Low-Cost Furniture Design.
Vitra Eames Plastic Chair.
De Eames Plastic Chairs waren ook de eerste vertegenwoordigers van een nieuw meubeltype dat sindsdien zeer algemeen is geworden: de multifunctionele stoel waarvan de zitschaal afhankelijk van het gebruiksdoel met verschillende onderstellen kan worden gecombineerd. Al in 1950 ontwierpen Charles en Ray Eames een reeks onderstellen voor verschillende zitposities. Een heel bijzonder model is het zogenaamde Eiffeltorenonderstel, een sterke constructie van staaldraad die op onnavolgbare wijze licht en sierlijk is vormgegeven. Tegenwoordig produceert Vitra de comfortabele zitschalen van de Plastic Side Chair en Plastic Armchairs van polypropyleen, in een groot aantal kleuren en met een ruime variatie aan bekledingen en onderstellen.
Vitra Eames DSW stoel online kopen! Wij bezorgen gratis InteriorWorks.
Vitra Eames Plastic Side Chair DSR stoel is verkrijgbaar met afmetingen: een zithoogte van 43 centimeter en een totale stoelhoogte van 83 centimeter. Vitra DSR stoel heeft een organisch gevormde zitschaal. 26000, incl btw 20100, incl btw 16612, excl btw.
onderdelen eames vitra stoel.
Dit is het geautoriseerde adres voor Vitra onderdelen in NL. We zijn al 15 jaar Vitra dealer en geven u graag advies of helpen u bij de montage. Uiteraard geven we ook garantie op de door ons geleverde onderdelen. De onderdelen voor dit model.: DSR/DAR/DKR.eiffelbase per set van 4 stuks. 1240, ex b.t.w. Boutjes speciaal voor inserts in Eames kuipjes, per setje van 4 stuks. 992, ex b.t.w. DSX/DAX/DSS/DCM/LCM.4 poots stoel, per set van 4 stuks.

Contacteer ons